Ny recension och första omdömena på Bokus.

Igår noterade jag att de första omdömena, hela två stycken, trillat in på Bokus. Kan nöjt konstatera att boken har fyra av fem stjärnor och en positiv "bokusrecension" dessutom som här följer i sin helhet:

En beskrivning på individnivå av ett samhälles pågående kollaps i realtid.....bara att följa fortsättningen på CNN och övriga nyhetskanaler....och bensinstationers aktuella dagspriser

Idag har också nästa "riktiga" recension dykt upp, denna gång skriven av Daniel Gunnarsson på Literaturmagazinet. Varning för spoilers!

Utdrag ur recensionen:

När jag började läsa gillade jag direkt tonen i boken.[...] Jag känner mig engagerad och berörd inför den situation [Rickard] hamnar i både gentemot sin syster, bäste vän och uppdragsgivare. Inte nog med det, all fakta om hur strid går till och hur man tar hand om skador samt situationen i Irak är mycket väl underbyggda och välskrivna så även den läsningen blir högst intressant.

Avslutningsvis

Ett betyg skall den få och jag känner mig generös och ger den trots sina skavanker 4 DG och det för att den för in intelligens, etik och moral i alfahannarnas sandlåda.

Sammanfattningsvis ger Daniel boken en fyra i betyg men precis som tidigare läsare har han en del synpunkter på korrektur och redigering. Detta är helt klart någonting för mig att lägga extra krut på fortsättningsvis!

I övrigt har jag kontaktats av flera läsare, både via twitter och mail, som har gillat boken.
Jag har genomgående fått beröm för min research vilket värmer eftersom det varit viktigt för mig att boken skulle vara så autentisk som möjligt.
Enda smolket i bägaren just nu är att jag inte gav boken en ordentlig redigeringsvända till...